O nama

O nama

U srcu Ledina

Naša Lokacija

Restoran „Inter Hollywood“ sa ponosom se nalazi u naselju Ledine, na adresi Surčinska ulica broj 19b, na Novom Beogradu. Smestili smo se u srcu ovog naselja kako bismo omogućili pristup našem ekskluzivnom prostoru lako dostupnom svima.

Jedinstveni Ambijent

Naš restoran je jedinstveno zdanje koje će vas odmah očarati svojom sveobuhvatnom ponudom i luksuznim izgledom. Posebnu atmosferu stvara naša ambijentalna RGB LED rasveta, koja nudi preko 1.000.000 boja i transformiše prostor u pravu oazu elegancije.

Kapacitet i Prilagodljivost

Inter Hollywood Ledine je savršeno mesto za sve vrste svečanosti. Naš kapacitet varira od 150 do 400 ili čak od 300 do 900 mesta za sedenje, omogućavajući nam da se prilagodimo vašim potrebama i broju gostiju. Bez obzira na veličinu vašeg događaja, Inter Hollywood ima prostor za vas.

Ekskluzivan Dizajn

Naša sala se može pohvaliti savršenim arhitektonskim rešenjima, uključujući dva velika bazena i fontane koje doprinose ekskluzivnom izgledu restorana. Svaki detalj je pažljivo planiran kako bismo stvorili ambijent koji će vam oduzeti dah. Inter Hollywood Ledine je rezultat višegodišnjeg iskustva, rada i pažljivog osluškivanja potreba naših gostiju.

Dodatne Pogodnosti

Ponosno ističemo našu posebnu ponudu, uključujući apartman za mladence i 30 soba za goste, luksuzne toalete i prostran parking sa video nadzorom i fizičkim obezbeđenjem. Naš tim čine profesionalni konobari, kuvari i menadžeri, posvećeni tome da ispune sve vaše zamisli i pobrinu se da sve prođe besprekorno.